Moja Pasja Smaku

  • STRONA GŁÓWNA
  • O BLOGU
  • WSPÓŁPRACA

Pizzeria 666 – grzechu warta ;)

Są takie dni, kiedy nawet blogerce kulinarnej nie chce się gotować 🙂 Znacie to ?
Dziś mam właśnie taki dzień. Postanowiłam zamówić coś dobrego z PizzaPortal.pl. Przyznam Wam się w tajemnicy, że często zamawiam jedzenie poprzez w/w stronę.
Będąc tam trafiłam na akcję Top Takeaway – Najlepsze Restauracje. Postanowiłam skorzystać z zamieszczonego na stronie rankingu i sprawdzić najlepsze restauracje w Łodzi.
Dodam tylko, że cała akcja ma na celu wyłonienie 100 najlepszych restauracji w całej Polsce. Według mnie to bardzo fajna inicjatywa, dzięki której możemy poznać najlepsze miejsca na kulinarnej mapie Polski 🙂

Dzięki rankingowi stworzonemu przez PizzaPortal.pl trafiłam na pizzerię o groźnej nazwie 666. Urzekły mnie nazwy dań – można zamówić słodką grzesznicę, kuszącą diablicę czy też ucztę z diabłem. Nie mogłam się oprzeć pokusie i zamówiłam kilka grzesznych pozycji z menu.

Sam proces zamówienia jest bardzo prosty i intuicyjny, każdy sobie z nim poradzi. Zobaczcie sami – krok po kroku:
Po wejściu na stronę musimy wpisać miasto i ulicę dostawy wraz z numerem domu. Dzięki temu pojawi się lista restauracji, które dowiozą jedzenie w rejon Twojego zamówienia. Znajdziesz tu wiele informacji – jak oceniona została restauracja przez użytkowników (ilość gwiazdek), czy jest otwarta / zamknięta, jakie formy płatności akceptuje. Spodobała mi się pewna opcja – istnieje możliwość zaznaczenia jedynie lokali z listy Top Takeaway.
Gdy już się zdecydujemy na jedną z restauracji – 'klikamy’ na nią by przejść do menu.
W celu wybrania rozmiaru pizzy, wystarczy najechać kursorem na + przy danej potrawie, by włożyć ją do koszyka – wystarczy na nią kliknąć. Proste, prawda 🙂 ?!
Następnie udajemy się do kasy, gdzie możemy wybrać sposób dostawy i formę płatności oraz dodać dane kontaktowe. Po wypełnieniu wszystkich danych i złożeniu zamówienia, pozostaje nam oczekiwanie 🙂 Restauracja zawsze podaje szacunkowy czas realizacji zamówienia.


Pizza przyjechała po 2 godzinach od potwierdzenia zamówienia przez restaurację. To duży minus ale jedyny tak naprawdę. Podobno gdy się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy 😉 !
Z zamówieniem trochę zaszalałam, oto co zamówiłam:

Wiejski boruta: Ogórek / cebula prażona / pomidory / cebula / kebab / ser


Słodka grzesznica: Ananas / szynka / ser



Upadły anioł: Majonez / cebula / tuńczyk / ser



Diabelska uczta: Salami / szynka / ser



Co mogę powiedzieć o pizzy serwowanej przez pizzerię 666 ? Zakochałam się w cieście !  Nie jest ani mega grube ani zbyt cienkie, jest idealne, bardzo puszyste 🙂 ! Nigdy takiego nie jadłam. Dodatków jest sporo, są świeże i smaczne. Pizze mają od 30 do 50 cm, istnieje też opcja podwojenia składników – wszystko w zależności od pokusy 🙂

Pizzeria 666 zasłużyła na to by być w zacnym gronie najlepszych restauracji w Łodzi.

Jestem ciekawa czy zdarza Wam się zamawiać jedzenie na telefon czy też przez internet ? Znacie stronę PizzaPortal.pl ? Jeśli nie, to koniecznie zajrzyjcie i sprawdźcie, które restauracje w Waszym mieście znalazły się w rankingu Top Takeaway – Najlepsze Restauracje 🙂 !

2 grudnia 2014 Kategoria: Pizza, Recenzje restauracji, Wydarzenia - relacje komentarzy 8

Komentarze

  1. Anonymous napisał

    2 grudnia 2014 o 14:51

    Ciekawy wpis, fajnie się czyta 🙂 Nie znam tej pizzerii ale słyszałem, że mają dobrą pizzę !

    Odpowiedz
  2. Anonymous napisał

    2 grudnia 2014 o 14:52

    Brzmi groźnie 😀
    Ania

    Odpowiedz
  3. Anonymous napisał

    2 grudnia 2014 o 14:53

    Przepiękna recenzja aż ślinka cieknie 🙂

    Odpowiedz
  4. La Lolla napisał

    3 grudnia 2014 o 18:43

    współpracowałam z nimi, fajnie, sprawnie, smacznie:D

    Odpowiedz
  5. DżemDżus napisał

    4 grudnia 2014 o 14:03

    Tyle u Ciebie nowości. Czas mi sie ostatnio skurczył i zupełnie go brakło na zaglądanie tutaj. Teraz strasznie żałuję bo tyle pyszności mi przeleciało. Muszę nadrobic, a recenzja rewelacja. Przyda sie kiedy zawitam w rejon rażenia pizzerii

    Odpowiedz
  6. Anonymous napisał

    4 grudnia 2014 o 15:30

    Sama to wszystko zjadłaś? 😀

    Odpowiedz
  7. Kaś napisał

    4 grudnia 2014 o 20:10

    miałaś tyle pizzy i nie zadzwoniłaś? foszek 😉
    ja bym chciała ucztę z diabłem 😀

    Odpowiedz
  8. Magda C. napisał

    5 grudnia 2014 o 21:23

    Jak będę w Łodzi to spróbuję 🙂

    Odpowiedz

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

O-Mnie
Cześć. Nazywam się Paulina Urbańczyk i mieszkam w Łodzi. Jeśli masz jakieś pytania, napisz: mojapasjasmaku@gmail.com


logo

!Linia
Social-Media
Moja pasja smaku
  • 138 Obserwujących
  • 307 Obserwujących
  • 4,487 Obserwujących
  • 71 Obserwujących

Pobierz darmowy planer posiłków

!Linia
Kategorie
  • Bezglutenowe (40)
  • Boże Narodzenie (17)
  • Chleb (10)
  • Ciasta i tarty (45)
  • Ciasteczka muffinki i inne słodkości (33)
  • Desery (71)
  • Drinki (10)
  • Drugie dania (185)
  • Grzyby (31)
  • Inne (8)
  • Kasza (26)
  • Konkursy (14)
  • Krok po kroku : ciasta i przygotowania wstępne (ciasta słone – ciasta słodkie – ciasta na makaron) (3)
  • Krok po kroku : ciasta słone – ciasta słodkie – ciasta na makaron (5)
  • Lody i sorbety (5)
  • Makarony (99)
  • Na prezent (8)
  • Nalewki (4)
  • Napoje i Koktajle (45)
  • Owoce morza (19)
  • Pasty i smarowidła (6)
  • Pizza (19)
  • Podróże (2)
  • Przekąski (39)
  • Przetwory (11)
  • Recenzje książek (31)
  • Recenzje produktów (16)
  • Recenzje restauracji (22)
  • Rodzinne obiady (17)
  • Ryby (15)
  • Ryż (44)
  • Sałatki i surówki (16)
  • Sezonowo (103)
  • Śniadania (81)
  • Sosy – dipy – dressingi (8)
  • Torty (5)
  • Warsztaty (26)
  • Wege (139)
  • Wielkanoc (16)
  • Wpisy (77)
  • Wydarzenia – relacje (16)
  • Wygrane w konkursach (5)
  • Zdrowo (112)
  • Zupy (22)
!Linia
Szukaj
!Linia
Komentarze
  • Truskawkowa Fiesta - Gnocchi ze szparagami i suszonymi pomidorami w kremowym sosie śmietanowym
  • asia - Tunezja. Co warto zobaczyć? Co warto kupić? Dużo zdjęć!
  • Moja pasja smaku - Gwiazda drożdżowa z cynamonem
  • Aleksandra - Gwiazda drożdżowa z cynamonem
  • Anna - Pod Jabłonką. Prawdziwe domowe obiady w Łodzi.
!Linia
Polecam

Przepisy kulinarne

Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów

wywiad na Gotujmy.pl

Jestem Ambasadorką

Jestem organizatorką

by JakOnaToRobi.pl